lördag 31 januari 2015

Så mycket gott!

Vår övernattning på Plevnagården blev verkligen supermysig. Framför allt var all mat vi fick njuta av helt fantastiskt god. Många points blev det...


Innan maten lite vin, ost och kex. Det var väl det enda som inte var så jättespeciellt, men å andra sidan har vi en förmåga att alltid föräta oss på godsaker som serveras innan maten, så det var nog bra med bara några smakbitar.



Sedan till bords, med snön vackert singlande utanför fönstret


Till förrätt en gudomlig blomkålssoppa med rökt fläsk och basilikaolja. Mums!


Till varmrätt fick vi hjortfilé med potatiskaka och rödvinssås. Köttet var fantastiskt!


Det var mitt middagssällskap också!


Slutligen fick vi njuta av en glasscylinder med vit choklad som serverades med äppelkompott. Notera basilikakvisten på toppen. Så god kombo!


Efter maten gick vi till vår lilla stuga. Planen var som sagt att titta på kvällens avsnitt av På Spåret på playen, men som jag förutspått somnade vi nästan så snart vi lagt oss på sängen. 
Efter en god natts sömn och skön sovmorgon vaknade vi sedan imorse till ett riktigt vinterlandskap.



Åter upp till restaurangen för att njuta av hotellfrulle. Som ni vet så är det bland det absolut bästa och lyxigaste jag vet. Jag blev inte besviken. Den var fantastisk!!




Efter frukost och en stunds vila var det så dags att packa ihop och åka hemåt igen. Självklart var det helt underbart att komma hem till våra älsklingar (gissa förresten vad det första som ropades när vi kom in genom dörren var? MAMMA!!! Det finns hopp!).

Hotell och egentid i all ära, men sushi, fika och soffmys framför gladiatorerna är inte helt dumt det heller. Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar